Test

Megfelelően gondoskodsz a testedről?

Erősítsd szervezetedet, hogy mindig jól érezd magadat!

TestAz egészség-gyémántjaink középpontjában a szervezetünk áll. Olyan alapfunkciókat jelképez, mint a légzés és az emésztés. Mindegy, hogy öreg, fiatal, férfi vagy nő – az alapműködés minden szervezetben ugyanaz. Mindenkinek szüksége van olyan tápanyagokra, mint a szénhidrát, fehérje, ásványi anyagok, nyomelemek és a másodlagos növényi anyagok.
Az egészséges élet alapja, a test megfelelő ellátása. A modern, rohanó életstílus és a tápanyagok gyenge minősége, nem biztosítja a megfelelő támogatást, mely zavarja a tartós, jó közérzetet.

Aloe Vera Life Essence ivógél

Aloe Vera Life Essence ivógél

Az Aloe Vera ivógél értékes növényi anyag tartalma megfelelően kiegészíti a napi tápanyag szükségletet, és elősegíti a jó közérzet kialakulását. Több tudományos kísérlet alapján bizonyítja, hogy az aloe erősíti az immunrendszer ellenálló képességét és szabályozza a testfunkciókat.

 

 

VitaAktiv – több mint vitamin

– a hordozható gyümölcsöskosár

Vita Aktiv multivitamin
A VitaAktiv olyan táplálékkiegészítő, mely 21 féle gyümölcs és zöldség
koncentrált, bioaktív kivonata, valamint jelentős C vitamin
tartalmának köszönhetően másodlagos növényi anyagokat tartalmaz,
amelyek erősítik az emberi immunrendszert és megszabadítják a
testet a szabad gyököktől, valamint aktivizálják az anyagcserét és az
emésztést.

 

ProBalance

Támogatja a természetes sav-bázis háztartást.

ProBalance

A ProBalance olyan fontos ásványi anyagokat tartalmaz, mint a nátrium, kálium, magnézium, kalcium, melyek kiegyenlítik a szervezet természetes sav-bázis háztartását, ezzel együtt megelőzik a túlsavasodást.

A tápanyagok oxidációja a szervezetben savtermeléssel jár. A naponta keletkező nagy mennyiségű illékony és fix savak ellen puffer rendszerekkel védekezünk. A szervezet számtalan problémája köszönheti a sav-bázis háztartás (pH) eltolódásnak. A krónikus betegségek többsége sokat javulhatna, ha erre a tényre is kellően odafigyelnénk. Szervezetünk alaprendszere; a sav-bázis keringés és a krónikus túlsavasodás.