Impresszum

Az “Életcél – az élet napos oldala” blog (hírportál) több aldomainnel működik.

LEDrex Home & Decor Lakberendezési és Kereskedelmi Kft. (cj.:04-09-011851)
Székhelye: 5600 Békéscsaba, Kőmíves Kelemen sor 26.
Kiadásért felelős személy: Tóth Tamás
Szerkesztésért felelős személy: Tóth Tamás
Kapcsolat: link
NMHH iktatószám: CE/2168-2/2017
Nyilvántartási szám: 5849992

  • A kiadó kijelenti, hogy az oldalakon bemutatott táplálékkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak sem betegségek kezelésére, sem megelőzésére és nem is helyettesítik a kiegyensúlyozott változatos étrendet!
    Az oldalon található információk általános tájékoztató célt szolgálnak, de nem helyettesítik az orvosi tanácsot.
    Minden esetben konzultáljon orvosával, gyógyszerészével!

Az Életcél domain non-profit szervezeteknek is megjelenési lehetőséget biztosítva az alábbi aldomainek tekintetében, és önálló tartalmakat jelenít meg. Ezen aldomain tartalmak tekintetében, ingyenesen helyet biztosít és webmester feladatokat lát el. Az aldomainek tartalmát kizárólag az adott nonprofit szervezet vezetése határozza meg:

  • A http://meteor.eletcel.hu/ aldomainen a meteor Közhasznú Természetjáró Egyesület tartalma látható, kapcsolat a vezetőséggel ITT.
  • A http://bekesihuszarhonved.eletcel.hu/ aldomainen a Békés Megyei Károlyi-huszár és Honvéd Hagyományőrző és Kulturális Egyesület tartalma látható, kapcsolat a vezetőséggel ITT.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/customers/vh-32863/web/home/eletcel/wp-content/plugins/eu-cookie-law/class-frontend.php on line 103