Impresszum

Az “Életcél – az élet napos oldala” blog (hírportál) több aldomainnel működik.

LEDrex Home & Decor Lakberendezési és Kereskedelmi Kft. (cj.:04-09-011851)
Székhelye: 5600 Békéscsaba, Kőmíves Kelemen sor 26.
Kiadásért felelős személy: Tóth Tamás
Szerkesztésért felelős személy: Tóth Tamás
Kapcsolat: link
NMHH iktatószám: CE/2168-2/2017
Nyilvántartási szám: 5849992

  • A kiadó kijelenti, hogy az oldalakon bemutatott táplálékkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak sem betegségek kezelésére, sem megelőzésére és nem is helyettesítik a kiegyensúlyozott változatos étrendet!
    Az oldalon található információk általános tájékoztató célt szolgálnak, de nem helyettesítik az orvosi tanácsot.
    Minden esetben konzultáljon orvosával, gyógyszerészével!

Az Életcél.hu közvetítő-értékesítő tartalmat is megjelenít:

  • Az Adriával kapcsolatos aloldalakon (https://eletcel.hu/adria/) a megjelenő szálláshely és hajóbérlet ajánlatok, az azokhoz tartozó képek és szöveges ismertetők tulajdonjoga tekintetében a Adriatic.hr honlap üzemeltetője az illetékes. Ezen információk másodközlése a Adriatic.hr partner (affiliate) programja keretében történik. Az https://eletcel.hu honlap üzemeltetője kijelenti, hogy nem utazás-, vagy szálláshely-közvetítő, csak e kínálatoknak, mint hirdetéseknek megjelenítője, melyből eredően a honlapra látogatók, a szálláshely-foglalók által megadott semmilyen információ nem kerül általa rögzítésre és nincs is rálátása azokra.
    A megadásra kerülő adatokat a Adriatic.hr által biztosított felületen (iframe), kizárólag a Adriatic.hr rögzíti. A jogviszony a szálláshely-foglaló (megrendelő, vevő) és az Adriatic.hr Utazási Iroda között jön létre. Azaz valójában az eletcel.hu oldalain látszódó szállás-, vagy hajóbérlés, foglalási lehetőségek, egy IFRAME-eken (ablakokon, kereteken) keresztül jelennek meg, de a kereteken belül az adriatic.hr tartalma jelenik meg, mely tartalmat kizárólag az adriatic.hr kezeli. További információkat az adriatic.hr utazási irodásról ITT talál.

Mindezeken túl a Életcél domain non-profit szervezeteknek is megjelenési lehetőséget biztosítva az alábbi aldomainek tekintetében önálló tartalmakat jelenít meg. Ezen aldomain tartalmak tekintetében, ingyenesen helyet biztosít és webmester feladatokat lát el. Az aldomainek tartalmát kizárólag az adott nonprofit szervezet vezetése határozza meg:

  • A http://meteor.eletcel.hu/ aldomainen a meteor Közhasznú Természetjáró Egyesület tartalma látható, kapcsolat a vezetőséggel ITT.
  • A http://bekesihuszarhonved.eletcel.hu/ aldomainen a Békés Megyei Károlyi-huszár és Honvéd Hagyományőrző és Kulturális Egyesület tartalma látható, kapcsolat a vezetőséggel ITT.