Aloe Vera Thermo Krém – Melegében jön a segítség!

aloe vera thermokrém fejfájásra isA thermo krém, kiváló kiegészítő, ha mozgás utáni (előtti) lazításról, pihentetésről, ellazulásról van szó.

Mi a Thermo Krém lényege?
A Thermo Krém, különleges hatóanyagai révén enyhén melegítő hatású, a bedörzsölt felületet felmelegíti. Az ereket kitágítva vérbőséget okoz, aminek következtében a bekrémezett testrész felmelegszik. E hőenergián keresztül úgy érezzük, mintha energiával láttuk volna el az adott területet.

Erre a hőhatásra akár helyi, akár nagyobb testtáji szinten sokszor nagy szükség van. Gondoljunk csak a fázós ízületekre vagy a fejfájásra.

aloe vera thermo krémMit tartalmaz a Thermo Krém?
A Thermo Krém fő hatóanyagai az eukaliptusz, és a télizöldolaj, amelyek kellemes melegítő hatásuk mellett, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatásúak. A télizöld különösen hatásos reumás és idegi eredetű fájdalmak esetén.
Ezek mellett a Thermo Krém erőteljes bőrápoló hatóanyagokat is tartalmaz: oliva olajat, jojobát, sárgabarackmag olajat és szezámolajat, amelyek ápolják és nyugtatják a bőrt. Javítják a szerkezetét, és segítenek puhává, simává tenni.
Az enyhe masszírozás pedig csak fokozza a vérellátást és a melegítő, energetizáló hatást.

Az eukaliptusz sok mindenre jó… használhatom a Thermo Krémet is többféle dologra?
A Thermo Krém alapvető tulajdonsága, hogy melegít és energetizál, lehetővé teszi, hogy minden olyan területen használjuk, ahol úgy érezzük, erre van szükségünk. Fejfájáskor a halántékba masszírozva enyhíti a feszültséget, az illata ellazít. De általában is használhatjuk masszírozáshoz bármelyik testfelületen, háton, a lábakon, a kezeken. De ha épp egy forró fürdőre vágyunk vagy benáthásodtunk, a fürdő vagy az inhaláló vízbe is tehetünk a krémből, és segít majd ellazulni, feltöltődni.

Hogyan alkalmazzuk a Thermo Krémet?
Az érintett, fájós testrészt finoman dörzsöljük be a krémmel. Naponta többször is alkalmazhatjuk, amíg a panasz fennáll.
FIGYELEM: gyulladásos területet ne melegítsünk!

Megvásárolható itt a Drogerica.hu webáruházban.

Forrás: LR Health & Beauty Systems