Adriatic.hr Utazási iroda

Adriatic.hr

Poljička cesta 26
21000 Split, Croatia

Telefon:
Magyarországról: 06 1 999 8591
Zöld szám: 06800 16 352

Munkaidő: Hétfő – Péntek 08:00h – 16:00h

E-mail: info@adriatic.hr
Tel: +385 21 456-456
Fax: +385 21 456-789
GSM: +385 91 234-5644
E-mail: info@adriatic.hr
OIB: 16364086764
ID: HR-AB-21-020038491

Online kitölthető űrlap

– . –

Az Adriatic.hr utazási iroda spliti központtal 2000-ben alakult, és mára azon legjelentősebb horvátországi irodák közé került, melyek online szolgáltatásokat nyújtanak. Eddigi tapasztalataink segítenek a további haladási irány meghatározásában, kínálatunk gazdagításában, honlapunk fejlesztésében és szolgáltatásaink minőségének javításában.
Mindezek alapján mondhatjuk, hogy irodánk jogosan viseli mottóját: “Legrövidebb út az Adriához”.

Ezer éjszaka:                Millió látogatás:

Irodaépületünk

Az Adriatic.hr üzleti sikerei jeléül egy vonzó helyszínen, kellemes környezetben épült új irodaépületbe költözött 2012. július elején. Sikeres együttműködésünket új címünkön folytatjuk, ahol 1800 m²-en, több mint 250 munkatárs állhat az Ön rendelkezésére.

Küldetésünk

Irodánk fő célja mindenekelőtt az elégedett vendég, szolgáltatásaink igénybe vétele alatt és után is, tekintet nélkül kérésének összetettségére.
Tevékenységünkkel lehetővé tesszük ügyfeleinknek a kellemes kikapcsolódást a kiválasztott helyen. Irodánk a vendég mellett van a foglalás befizetésétől kezdve egészen a kikapcsolódás végéig.

Értékeink

A szállástulajdonosokkal és a vendégekkel kialakított professzionális és kifinomult viszony a tapasztalatokon, a rugalmasságon és a bizalom kiépítésén alapul, ami a sikeresség feltétele a hazai és külföldi piacon is.

Az iroda első éveit a gyors fejlődés jellemzi. Jelentős és minőséges munka eredménye vendégeink számának intenzív és folyamatos növekedése.
Vendégeinknek és felhasználóinknak megbízható és a személyes igényeiknek megfelelő szolgáltatásokat nyújtunk, a vendégekkel való kommunikációra különös hangsúlyt helyezve.

Az iroda 70 személyt foglalkoztat állandó jelleggel, a szezon csúcsheteiben pedig a dolgozók száma elérheti a 140-at is. Az Adriatic.hr csapata fiatal, felsőfokú végzettséggel rendelkező, kreatív és dinamikus emberekből áll, akiket elsősorban szakértelem és kezdeményezőkészség jellemez.

 

Adatok pontosságának garanciája

Adriatic.hr rendkívüli figyelmet fordít a honlapján megjelenített információk pontosságára. Mivel célunk, hogy vendégeink biztosak lehessenek abban, hogy pontosan azt kapják majd, amit várnak, kifejlesztettünk egy olyan folyamatot, melynek eredményeként garantálni tudjuk a magánszálláshelyekre vonatkozó információk hitelességét. Minden, az oldalunkon szereplő objektumot kb. 40 fénykép és 150 információ segítségével mutatunk be, hogy megkönnyítsük az Ön számára az ideális szálláshely kiválasztását. Csapatunk minden egyes szálláshelyet ellenőriz, és fényképekkel dokumentálja a szállásegységeket, továbbá az objektum mikor és makrokörnyezetét (strand, riviéra). A látogatás során megtörténik az objektum részletes felmérése, és mindazon adatok begyűjtése, melyeket később az honlapunkon megjelenítünk.

Minden adatot rendszeresen frissítünk. Amennyiben változás következik be az objektumban (átalakítás, stb), a tulajdonosok szerződéses kötelessége, hogy a legújabb információkat és fényképeket eljuttassák hozzánk. Ezeket az adatokat azonnal frissítjük, hogy honlapunkon mielőbb ellenőrizhető legyen a kibérelt szálláshely aktuális állapota. Továbbá minden látogatás alkalmával, amikor csapatunk a kiválasztott riviérán feltérképezi az új objektumokat és begyűjti azok adatait, meglátogatja a „régi” szálláshelyeket is, hogy feljegyezzen minden esetleges változást.

Az üzleti tevékenységünkre vonatkozó fenti információkkal összhangban garantálhatjuk Önnek mindazon adatok pontosságát, melyekkel weboldalunk megtekintése során találkozik.

A biztonságos vásárlás garanciája

Az UHPA (Horvát Utazási Irodák Egyesülete) tagja

Adriatic
Az Adriatic.hr a Horvát Utazási Irodák Szövetségének a tagja (UHPA).

Utazásszervezői felelősségbiztosítás

Az adriatic.hr biztosítva van azon károk ellen, melyeket az utasnak okozhat kötelezettségei nem elvégzésével, azok részbeni vagy helytelen teljesítésével.
Adriatic

A legalacsonyabb ár garanciája

Annak érdekében,hogy megerősítse piacvezetői pozíciónkat a horvát Adrián való magánszállások internetes kínálatának terén, az Adriatic.hr utazási iroda megalkotta a következő idény legkedvezőbb árait azzal, hogy a tulajdonosoktól kapott ösztönző hatású árkedvezményeket átengedi Önöknek.

Ennek eredménye a most nyíló új kedvezményünk, a "10%-kal kedvezőbb vásárlás", mellyel minimálisan 10%-kal olcsóbb árakat kínálunk mint konkurenseink.

Amennyiben egy számunkra konkurens cég a mi kínálatunkban is szereplő szállást ajánl fel Önnek a miénknél olcsóbb, azzal megegyező vagy maximálisan 10%-kal magasabb áron, az Adriatic.hr kötelezi magát, hogy ugyanerre a szállásra 10%-kal kedvezőbb ajánlatot tesz. Ily módon akár 20%-kal kedvezőbb áron vásárolhat nálunk, mint a konkurenseknél.

A 10 %-KAL KEDVEZŐBB VÁSÁRLÁS AKCIÓ FELTÉTELEI

1. AZ AKCIÓ TÁRGYA

Az akció kizárólag azokra a szállásajánlatokra érvényes, amelyek más utazási iroda kínálatában is megtalálhatóak, mégpedig alacsonyabb, megegyező, vagy maximum 10%-kal magasabb áron. Az Adriatic.hr kötelezi magát,hogy ilyen esetben 10%-os kedvezményt ajánljon fel saját árából. A konkurens cégnek be kell lennie jegyezve a Horvátországi utazási irodák egyesületébe (UHPA).

2. AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA

Szükséges, hogy az ügyfél az előszámla kiállítása utáni 24 órában teljesítse a feltételeket, ezek után az utazási iroda elküldi az új előszámlát, amely tartalmazza a 10% kedvezményt is. Az akciót a már megtörtént fizetés után is igénybe lehet venni. Ehhez szükséges, hogy a vendég legkésőbb 24 órával a fizetés után teljesítse az akció feltételeit, ezután az utazási iroda visszatéríti a kedvezmény összegét.

3. AZ AKCIÓ MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES IRATOK

Az ügyfél köteles az Adriatic.hr számára faxon vagy e-mailben elküldeni a konkurens cég ajánlatát. A mellékelt ajánlaton tisztán láthatónak kell lennie a dátumnak és az időpontnak, szintén szükséges,hogy tartalmazza az alábbi pontokat:

  • az utazási iroda fejléce, rajta a regisztációs számmal
  • az ügyfél keresztneve és vezetékneve, valamint a személyek pontos száma
  • az üdülés időpontja
  • a szálláshely pontos megnevezése

A személyi jogok védelméről szóló törvénnyel együttműködve az Adriatic.hr leellenőrzi az ajánlat valódiságát.

4. KIVÉTELEK AZ AKCIÓ ALÓL

Az akció nem megvalósítható, amennyiben a beérkezett ajánlat a konkurens cég promóciós kampányának eredménye. Az akció kizárja a további kedvezményeket, lásd : last minute, first minute, a törzsvendégek számára kiutalt hűségkedvezmény, különleges kedvezmények nagyobb csoportok vagy hosszabb tartózkodás esetén..

5. MEGJEGYZÉS

Az Adriatic.hr fenntartja a jogot ezen akció megszakítására vagy módosítására bármikor és előzetes bejelentés nélkül. A változások előtt beérkező kérelmek ezen feltételek mellett lesznek elbírálva.

Az Adriatic.hr Utazási Iroda szolgáltatásaihoz kapcsolódó egyéb hasznos információk: