Adria - kategória bejegyzései:

Legyél toronyőr az Adrián! – szálláshelyek Horvátország világítótornyaiban

A világítótornyok, amelyek horvát adriai szigeteken és fokokon találhatóak, különleges szintézist mutatnak a múlt és a jelen között. A világítótornyok automatizációját követően számos világítótorony maradt üres.
Az Adriatic.hr biztosítja neked, hogy toronyőr lehess egy neked tetsző világítótornyon.

A világítótornyok nehéz megközelíthetőségük miatt érintetlen szépségű területeken helyezkednek el, s így különleges nyári pihenést garantálnak. Ha valami teljesen különlegesre vágysz, használd ki az alkalmat, gyere ide ahol megállt az idő. Közvetlen érintkezésben lehetsz a természettel, és újra felfedezheted saját magad is.

Pločica (Pločica)
Pločica (Pločica) világítótorony, apartman
          
Rt Zub (Novigrad)
Rt Zub (Novigrad) világítótorony, apartman
     
Sv. Petar (Makarska)
Sv. Petar (Makarska) világítótorony, apartman
     

Charter – hajóbérlés az Adrián

A Charter lehetőséget nyújt neked a természet felfedezésére, a csodálatos pihenésre messze a világ zajától. Felejtsd el a problémáid, a munkád, a mindennapi gondokat, légy bátor, válasszd a kalandot, a kihívást, és indulj a szél szárnyain a nagy útra, melyet sohasem fogsz elfelejteni!

Charter - hajóbérlés az Adrián - Horvátországban

Válassz több mint 130-féle és majd 70-féle motoros hajó közül. A hajók paramétereinek részletes leírása, vázrajz, fényképek a hajóról, a hajóbelsőről, térkép az anyakikötőről. Szolgáltatások, árak, bérleti feltételek ismertetése.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….