A mozgás szabadsága – Freedom izületvédelem

izület védelemMindegy, hogy idős vagy fiatal, mindenki szeretné fájdalmak nélkül élvezni a mozgást.

Egy-egy hegymászás vagy hosszabb futás utáni térdfájdalom, esetleg huzamosabb ideig fennálló derék- vagy végtagfájdalmak – sokan találkoztunk már ilyen kellemetlenségekkel.

Mit tehetünk – a rendszeres, átgondolt mozgás mellett -, hogy ízületeink egészségesek maradjanak vagy visszanyerjék rugalmasságukat?


minősítésKinek javasoljuk ízületei fokozott védelmét?
Aktív életmódot folytatóknak, sportolóknak, illeteve idősebbeknek. Ezen kívül mindenkinek, aki mozgásszervi problémákkal küszködik: pl. ízületi kopástól szenved, túlsúlyos, rendszeresen sportol vagy foglalkozásából eredően túlterheli az ízületeit.

Miért ajánljuk az Aloe Vera Ivógél Freedomot és a Freedom Ízület Plus Kapszulát?
A Freedom Ivógél a jól ismert aloe vera áldásos hatása mellett tartalmaz C-vitamint, valamint kondroitin-szulfátot, amely az ízületek természetes alkotóeleme, biztosítja szilárdságukat és segíti az ízületi folyadék termelődését. További anyag a közismert glükozamin-szulfát, amely egyrészt fokozza a kondroitin-szulfát pozitív hatását, és a porcállományra hat: erősíti a kollagén szálakat és szabályozza a porcokat károsító enzimeket. A kor előrehaladtával az emberi szervezetben csökken a glukozamin-termelő képesség.

A Freedom Ízület Plus Kapszula, a fenti alkotóelemek mellett tartalmaz mangánt, magnéziumot, E- és D-vitamint.
A mangán segíti a csontfejlődést, részt vesz a porc- és csontszövetek felépítésében és különböző enzimek képződésében. A magnézium a csontokban raktározódik. Szerepet játszik a csontképződésben és az izomzat anyagcseréjében. Az E vitamin fontos antioxidáns, amely az enzimrendszer működésére hat. A D-vitamin pedig a csontszövet felépítésében vesz részt.

aloe vera freedom ivógél és kapszula

Miért érdemes együtt szedni az Ivógélt és a Kapszulát?
Ha intenzíven szeretnénk táplálni ízületeinket, akkor érdemes olyan kúrát csinálni, amelyben mindkét terméket alkalmazzuk. A Freedom Ivógél az aloe vera ásványi anyag arzenáljával kiegészülve segít, hogy szervezetünk számos vitamint és ásványi anyagot pótolni tudjon, amely esetleg hiányzik. Így testünk képes az ízületek regenerálódásával “foglalkozni”, és nem fog innen ásványi anyagokat és vitaminokat elvonni pl. a savasság vagy a vitaminhiányok leküzdéséhez. Ebben segít a Freedom Plus Kapszula, amely nyomelemeivel azokat a mikrotápanyagokat is pótolja, amelyekhez a mindennapi táplálkozásban nem jutnánk hozzá.

Hogyan szedjük a Freedom Ivógélt?
Naponta 3×30 ml-rel már ellátjuk ízületeink szükségleteit.

Hogyan szedjük a Freedom Ízület Plus Kapszulát?
Naponta 2×1 kapszula az ajánlott mennyiség. Nemcsak a termék hatóanyag-összetétele laktóz- és gluténmentes, de a kapszulaburok tisztán növényi hatóanyagokból áll, ezért az ezekre érzékenyek is bátran szedhetik.

Megvásárolható itt a Drogerica.hu webáruházban.

Forrás: LR Health & Beauty Systems